تحلیل بورس ایرانبازار سهامبورس ایرانرايانه و فعاليت‌هاي وابسته به آن

تحلیل تکنیکال رکیش

(شرکت کارت اعتباری ایران کیش)

تحلیل تکنیکال نماد رکیش

رکیش

عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت کارت اعتباری ایران کیش
نماد رکیش
سال تاسیس فروردین ماه 1382
سال عرضه اولیه اسفند ماه 1390
موضوع فعالیت رایانه و فعالیت های وابسته به آن
عوامل موثر بر نرخ فروش هیئت مدیره شرکت
محصول شرکت خدمات گسترده پرداخت الکترونیک
تاثیر دلار  افزایش نرخ دلار منجر به رشد بهای تمام شده محصولات شرکت خواهد شد
مهم ترین هزینه های شرکت مواد مستقیم مصرفی و سربار تولید
سهامداران عمده ش سرمایه گذاری ایرانیان 32% / بانک تجارت 17% / ش سرمایه گذاری خوارزمی  16% / بانک سپه 9% / ص ب تجارت ایرانیان اعتماد 9%

نماد رکیش (شرکت کارت اعتباری ایران کیش) در سال1382 آغاز به فعالیت نمود و در همان سال  در منطقه آزاد کیش تاسیس گردید.شرکت از سال 1384 با ایجاد و پشتیبانی شبکه پایانه‌های فروش و سایر ابزارهای پرداخت و پذیرش بانک‌ها و صدور انواع کارت‌های اعتباری ؛ گسترش فعالیت‌های خود را در زمینه ارائه خدمات پرداخت الکترونیک به نظام بانکی، صنعت بیمه و بازارهای مالی بر عهده گرفت. بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در سال  1385 با تایید صلاحیت‌ها و فعالیت‌های شرکت مجوز ارائه خدمات پرداخت الکترونیک (PSP)  را به شرکت اعطا نمود. در نهایت این شرکت در سال 1390 در بورس تهران پذیرفته شد.

عوامل موثر بر درامد شرکت رکیش

مشتریان محصولات وفعالیت های این شرکت سازمان ها ، نهادهای دولتی و خصوصی و عموم مردم  می باشد، نکته قابل توجه وابستگی انجام بسیار از فعالیت های اینترنتی روزمره مانند تراکنش های مالی و …. در شرایط کرونا  خدمات شرکت می باشد که در نهایت می تواند در درآمد و سودسازی تاثیر گذار باشد.

درامد های شرکت شامل:ادریافت کارمزد درگاه های پرداخت اینترنتی، سامانه پرداخت قبوض، اجاره دستگاه هاي کارتخوان ، خالص کارمزد دريافتي از عمليات شاپرک،درآمد حاصل از فروش شارژ تلفن همراه، مشارکت و سرمايه‌گذاري در ساير شرکت‌ها از طريق تاسيس يا خريد و يا تعهد سهام شرکت‌هاي فعال و  خريد اوراق مشارکت و خريد سهام شرکت‌ها می باشد.

محصولات و فعالیتهای شرکت رکیش

ايجاد و اداره شبکه‌هاي گسترده رايانه‌اي که با ارائه خدمات پرداخت ، ارائه خدمات مربوط با استفاده از انواع سيستم‌ها و مکانيزم‌هاي مرتبط از جمله خريد و فروش، اجاره و پشتيباني دستگاه‌هاي خود پرداز (ATM) ،پايانه فروش (POS) ، ارائه خدمات پول‌گذاري و پول‌رساني به بانک‌ها و موسسات مالي و اعتباري ،می باشد

همچنین این شرکت با فعاليت در زمينه شبکه‌هاي رايانه‌اي اطلاع رساني، خريد و ساخت و پياده‌سازي و راهبري سيستم‌هاي نرم‌افزاري و سخت افزاري مرتبط با ارايه خدمات نوين پرداخت الکترونيکي، خريد و فروش و واردات و صادرات تجهيزات رايانه‌اي ودستگاه‌هاي جانبي رايانه قطعات و ملزومات رايانه، اخذ و اعطاي نمايندگي و ايجاد شعب در داخل و خارج از کشور نیز فعالیت دارد.

عوامل موثر بر هزینه های شرکت رکیش

هزینه‌های عمومی و اداری، هزینه‌هایی هستند که فارغ از زمینه کاری، در هر فعالیت اقتصادی مورد توجه قرار دارند که شامل: هزینه های حمل و نقل، حقوق و دستمزد پرسنل، هزینه امور دفتری ، هزینه های تامین مواد اولیه ، هزینه های واردات محصولات از شرکت های کره ای، ژاپنی و ……، تعمیر تجهیزات مستهلک شده ، بازپرداخت تسهیلات دریافتی از بانک ها،هزینه خدمات پس از فروش هزینه پشتیبانی محصولات نرم افزاری و سخت افزاری، هزینه های مربوط به ارتقا، حفظ و نگهداری سیستم  و در نهایت هزینه تبلیعات و بازاریابی می باشد.

تاثیر افزایش نرخ دلار بر شرکت رکیش

نوسانات ارز در درآمد و هزینه های شرکت رابطه مستقیم و رابطه غیر مستقیم دارد.
مستقیم شامل: تهیه زیرساختها و ابزارهای فیزیکی از بازارهای خارج از کشور
غیر مستقیم شامل: تهیه برخی ابزارها و کالاهای مصرفی از شرکتهای داخلی که این شرکتها نیز قسمت اعظم مواد اولیه خود را از خارج کشور تهیه می کنند. که در نهایت نوسانات ارز در بهای تمام شده محصولات آن شرکت ها تاثیر گذار می باشد.
بنابراین نوسانات ارز میتواند در بهای تمام شده محصولات تولیدی این شرکت تاثیر گذار باشد.

نکته

قابل توجه عدم تخصیص ارز مرجع (4200 تومان) از سوی دولت به این شرکت می باشد که این موضوع باعث بالا رفتن هزینه تمام شده تولیدات  شرکت می گردد و از سوی دیگر در صورت داشتن صادرات می تواند در سود سازی شرکت نقش بسزایی داشته باشد

سایر عوامل موثر بر سودسازی شرکت رکیش

  1. این شرکت بدلیل ورود در حوزه هایی شامل: ارائه خدمات Multi Acquirer ، ارائه خدمات Multi Merchant ،ارائه خدمات واريز آني مبلغ دريافتي به حساب پذيرنده، ارائه خدمات گزارش‌دهی سیستمی و مشاهده تراکنش‌ها به تفکیک ترمینال در وب‌سایت ایران‌کیش و مشاهده ریز گزارشات و اتفاقات حادث شده در سیستم، ارائه شارژ اپراتورهاي تلفن همراه  (E-Voucher )  و کلیه شارژهای Pin-Based می تواند سود قابل توجهی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال نماد سپ

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا